SUMO TAKE AWAY & DELIVERY AMSTERDAM NIEUWEZIJDS VOORBURGWAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2401 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sumo Take Away & Delivery Amsterdam Nieuwezijds Voorburgwal. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:50 Ik had om 18:30 het eten besteld en ze waren precies op tijd. Aardige bezorger en heerlijk eten. Aanrader
16 sep 2022 om 21:27 Het was prima, maar de ‘crispy’ sushi was totaal niet krokant en de rest proefde eigenlijk ook alsof het een dag oud was… De sashimisalade stelde ook niet heel veel voor… Veel sla en een beetje vis. De edamame was echt heerlijk!! Zeker een aanrader
10 sep 2022 om 14:38 I was waiting for the delivery for almost 3 hours. The restaurant tried to tell me they have a video of delivery guy knocking on white doors. My door is brown! No apology, just attitude. Very sad experience.
9 sep 2022 om 9:54 I paid 10 euros for 3 pieces of nigiri that arrived all mixed up and disgustin. They refused to refund, saying they were individually packaged. That's a blatant lie (I have photos). I've been a regular customer for a long time, never ordering again.
8 sep 2022 om 10:37 Helaas waren de warme gerechten koud en niet meer knapperig en de sushi te warm....niet echt wat ik gewend ben van Sumo...heel jammer dit, want het was mijn verjaardagsdiner...
7 sep 2022 om 21:03 De gefrituurde sushi was door elkaar geschud en uitgeklaard gevallen. Niet lekker om zo te eten.
7 sep 2022 om 0:42 Eten was lekker, bezorgtijd was met 60 minuten, erg lang
22 aug 2022 om 23:44 heel laat
22 aug 2022 om 19:30 Sushi was not fresh, the wakame salad was mainly lettuce
21 aug 2022 om 11:16 Top
14 aug 2022 om 22:17 Lekker eten
10 aug 2022 om 17:14 De kwaliteit van de sushi gaat echt achteruit. Dit is niet wat ik van sumo gewend ben. De wasabi smaakt naar aardappelpurree en proeft niet als een echte wasabi. De rijst van de sushi is matig vers.