SUMO TAKE AWAY & DELIVERY AMSTERDAM NIEUWEZIJDS VOORBURGWAL

SUMO TAKE AWAY & DELIVERY AMSTERDAM NIEUWEZIJDS VOORBURGWAL Sushi delivery!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2358 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sumo Take Away & Delivery Amsterdam Nieuwezijds Voorburgwal. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:16 Ben erg teleurgesteld. De tonijn sashimi was niet te eten. De structuur was niet hoe het zou moeten zijn. Dit was niet de kwaliteit die ik van sumo gewend ben. Erg teleurstellend. Mij zijn jullie kwijt als klant
3 mei 2022 om 23:32 Zoals altijd heerlijk vooral de krab salade hmmm
28 apr 2022 om 13:48 Onze eten werdt na 120 minuten bezorgd, de crispy mayo maki had niks te maken met scrip en de zalm maki hadden taaie stukken zalm erin. Niet wat we van ze gewend zijn maar ronduit slecht.
24 apr 2022 om 16:25 Was top!
21 apr 2022 om 0:04 Terrible, directly to the trash bin after the first bite .
13 apr 2022 om 8:43 Delivery was exactly on time. Order was perfect. Only the loempias were a let down. But the rest was really nice and the standard u expect from Sumo.
1 apr 2022 om 21:01 Niet fijne om zo lang wachten.
27 mrt 2022 om 18:04 Als je optijd wilt eten kun je beter een dag van te voren een bestelling plaasten.... Ook geen update(s) tussen door waarom het zo lang duurt
26 mrt 2022 om 22:41 1h45 waiting ‘because it is busy’.. Gyozas cold of course. Don’t take orders if you can’t handle them!